TYÖKOKEMUS

CURRICULUM VITAE


KOULUTUS:                   
 Peruskoulu (Tapiolan-koulu -2006)
 (Sibelius-lukio -09)
Musiikkipedagogi – varhaisiän musiikkikasvatus ja taiteen soveltava käyttö (MetropoliaAMK -2015)
                                                                                      

KIELITAITO:                   
suomi: äidinkieli
 englanti: hyvä
ruotsi: tyydyttävä
ranska: alkeet
japani: alkeet

TYÖKOKEMUS:

01.09.2013 (->Työt jatkuvat edelleen ja loppuu toukokuun puolessa välissä.) Olen Lauttasaaren Mannerheimin Lastensuojeluliitossa töissä musiikkileikkikoulun opettajana. Minulla on 12 ryhmää. Ryhmäni ovat 0-6kk, 6-12kk, 1v, 2v, sekä sisarusryhmiä (0-7v.). Työni vaatii ammatillista vuorovaikutustaitoa niin lasten kuin aikuisten kohdalla. Työpäiväni ovat tiistaisin ja torstaisin aamusta keskipäivään. Työni loppuvat aina kesäksi, ja jatkuvat syyskuussa. Työnantajani ovat Outi Jokinen ja Niina Oksanen, Helsingin MLL.

25.08.2016  Olin Helsingin Kanneltalossa viihde-hahmona. Tehtäväni oli leikkiä lasten kanssa, pitää seuraa piirtämällä, juttelemalla ja laulamalla ”Non stop” Sanoivat, että ottavat mieluusti yhteyttä heti kun tarve vaatii. Olin myös Valitsen sinut! –musikaalissa mukana näyttelijänä, laulujen sovittajana, laulunopettajana kuin kuoronjohtajana. Projekti kesti kaksi vuotta ja huipentui Kanneltalon esitykseen. Lisäesityksiä ja jatkoa musikaaliin pyydeltiin kovasti. Työnantajana Helsingin kaupunki, Kanneltalo.

14.4-15.4.2015 Ennakkoääntenlaskija. Työ tapahtui Espoon keskuksessa. Työnantaja Katja Rytilahti, Espoon kaupunki.

10.01.2015-30.05.2016 Olin Taukon Musiikkiopistossa ja teen muskaritöitä (musiikkileikkikoulu) Espoon Kala-Maijan, sekä Maakirjan päiväkodissa. Tunteja minulla neljä, toisissa on 4-6-, ja toisissa 2-3-vuotiaita. Työnantajani oli Nilla Strandman-Buckbee, Espoon kaupunki

24.11-31.12.2014 Itella (nykyinen Posti Group), pakettienlajittelu, jouluapulainen. Työ vaatii hyvää peruskuntoa, tarkkuutta ja ripeyttä. Työnantaja Posti, työpaikka Vantaalla.

27.07.2014 Olin Lasten Meripäivillä esiintymässä. Esitys ”Taikametsä” on kokoperheen musiikkiteatteriesitys, jonka on tehnyt Iina Kotola. Yhdessä Taikametsä-porukan kanssa olemme esiintyneet myös Helsingin konservatorion Visselipäivillä, MLL-Lauttasaaren yksityistilaisuudessa, sekä Leppävaaran Sello-salissa.

08.01-31.05.14 Vedin Musiikkiopisto Taukon toimesta päiväkoti muskareita Friisilässä Kaarnapurren päiväkodissa, sekä Matinkylän Nokkalanpuiston päiväkodissa. Ryhmäni Nokkalanpuistossa olivat 3-4v, 5-6v, ja Kaarnapurressa 3-6v. Työni vaati hyvää organisointikykyä, sekä neuvottelukykyjä musiikkiopiston ja päiväkotien välillä. Työnantajani oli Nilla Strandman-Buckbee, Espoon kaupunki.

18.01.-30.5.2013 Olin Porvoon seudun musiikkiopistossa Mäntsälässä torstaisin pitämässä muskaria kolmelle ryhmälle (2v, 3v, sekä 4-6v.) Työni vaatii varhaismusiikkikasvattajan ammattitaitoa. Työnantajani oli Tanja Alberg.
Olin myös SEURE:n sijaiskeikkalistalla, ja tein töitä sijaisuuksia satunnaisesti lastentarhoihin.

16.02—17.02.2013 Olin vapaaehtoistyössä Lahdessa Sibelius-talossa infossa. Tehtäväni oli auttaa ja palvella asiakkaita parhaani mukaan. Sama tapahtui kesällä 2012. Työnantajani oli Johanna Kunttu.

28.10-29.10.2012 Olin kunnallisvaalien ääntenlaskennassa. Tehtävä vaati erittäin suurta huolellisuutta, vastuuntuntoa, pitkäjänteisyyttä ja äärimmäistä keskittymistä. Työnantaja Espoon kaupunki

27.07-29.07-2012 Olin näyttelemässä Kotkan Meripäivillä musiikkiteatteriesityksessä Hanhiemon Laululipas. Näytelmä perustuu Kirsi Kunnaksen runoihin, sekä niistä sävellettyihin Kari Pyrhösen lauluihin. Työnkuvaan kuului laulujen muokkaaminen ja soveltaminen, soittaminen ja näytteleminen, ja siihen sitouduttiin puoleksi vuodeksi. Työ vaati improvisointitaitoa, näyttelytaitoa, yleisön mukaan ottamistaitoa, sekä sujuvaa ja kunnioittavaa vuorovaikutusta niin Kotkan kaupunginteatterin johtajan, Kari Pyrhösen ja muiden osallistujien välillä.  Työnantaja Kotkan kaupunki

28.10—29.10.2011. Olin HENRY Ry:n/Henrietta Oy:n järjestämässä Uudista ja Uudistu 2011 -ammattitapahtumassa, joka pidettiin ensimmäistä kertaa Finlandia-talossa. Koska olin jo ollut Henry Ry:n palveluksessa enemmän, pääsin jo hieman vaativimpiin tehtäviin. Minut pyydettiin infotiskille, jossa vastailin ihmisten vaihteleviin kysymyksiin, ja kirjasin asiakkaiden täyttämiä lomaketietoja ylös tietokoneella, jonka perusteella myös asiakkaille tulostui nimilappu. Edeltävänä päivänä olin narikassa, jossa oli kirjaimet A:sta E:hen ja jokaiseen kirjaimeen kuului n. 200 naulakkoa. Molemmat työt vaativat erittäin tarkkaa keskittymistä ja ystävällistä ja rauhallista, mutta tehokasta palvelua. Työtä edeltävänä aikana pidettiin kaksi kertaa perehdytys, joissa toisessa kerrottiin tehtävistä, ja toisessa tutustuttiin Finlandia-talon tiloihin.

20.06.—28.08.2011. Toimin Volskodissa Kirkkonummella hoitajan tehtävissä kesäsijaisena rajoitetuin lähihoitajan tehtäväkuvin. Työtehtäviini kuuluivat asukkaiden avustaminen perushoidossa, ulkoiluttaminen, sekä seurusteleminen heidän kanssaan, silloin tällöin myös pidin pieniä musiikkituokioita. Koska minulla ei ole alan koulutusta, en saanut jakaa lääkkeitä, enkä pistää piikillä, mutta muuten tein lähes samaa, mitä hoitajat yleensä. Minut rekrytoi Annika Kleemola. Kirkkonummi.

14.01.–15.01.2012 Olin vapaaehtoistyössä Desucon Frostbite -nuorisotapahtumassa narikassa. Päivää ennen tapahtumaa järjestelimme narikat ja meidät perehdytettiin. Työnantajani oli Johanna Kunttu.

17.06.—19.06.2011 Olin vapaaehtoistyössä Lahdessa Desuconissa majoituksessa yövalvojana. Tämän jälkeen olin 02.08.—04.08.2011. vapaaehtoistyössä Tampereen Tracon VI -tapahtumassa myös majoituksessa yövalvojana. Majoitustiloina toimi koululuokat, joista ensin aina siirsimme pulpetit ja tuolit syrjään ja lopuksi järjestelimme ne takaisin omille paikoilleen. Molemmissa tapahtumissa työtehtäviini kuului sen lisäksi myös mm. asiakkaiden neuvominen, majoittuvien nimien kirjaaminen/merkkaaminen, narikkavalvonta, ja aamulla herättäminen ja ystävällinen hoputtelu. Traconissa työaikani oli sunnuntaina 00-08, Desuconissa vuoroni jakaantuivat kahteen 2h+6h päivään. Ensimmäisenä päivänä oli molemmissa myös perehdytys.

14.02.—16.04.2010 Toimin Musiikkiteatteri Kapsäkin Tuliterä –musikaalissa taustanäyttelijänä, sekä laulajana. Projekti koostui kahden kuukauden harjoitus- ja kahden kuukauden esiintymisjaksosta. Tehtäväni olivat haastavia, ja vaati keskittymistä, sillä jouduin opettelemaan oman roolini lisäksi kaikkien muidenkin avustajien roolit tulevien poissaolojen varalle. Minut rekrytoi Reetta Ristimäki.

23.9—24.9 2009 Olin avustajana Uudista ja Uudistu -messuilla Wanhassa Satamassa. Tehtäviäni oli mm. neuvominen, haastattelu, vartiointi, tilojen siistiminen, sekä tuotteiden jakelu. Puoli vuotta myöhemmin samojen järjestäjien Vihreä Innovaatio -messuilla, tehtäviäni oli mm. neuvominen, haastattelu, vartiointi, tilojen siistiminen, sekä tuotteiden jakelu, sekä tuotteiden jakelu. Molempia tapahtumia edeltävinä päivinä oli myös perehdytys. Minut rekrytoi Sami Naapuri.

2.6—30.6.2008 Olin Puolarmetsän sairaalan geriaktisen keskuksen osastoapulaisena. Avustin potilaita ruokinnassa, seurustelin, ulkoilutin heitä ja luin heille lehtiä, leivoin potilaiden kanssa ja soitin viulua. Työnantaja Espoon kaupunki

2007 ja 2008 olin Helsingin kirjamessujen ”Staff” -henkilö. Siellä avustin mm. esitteiden jakelussa ja papereiden lajittelussa, sekä opastin joskus asiakkaitakin.
Työelämään tutustumisessa  (TET) olin Papa Giovanni -kahvilassa keväällä 2005 ja Olarin päiväkodissa syksyllä 2005.

02—05.2009 Abivuotenani olin toisinaan Lillhemtin iltapäiväkerhossa sijaisena. Tehtäviini kuului ruokailun sujuvuudesta huolehtiminen, läksyissä auttaminen, leikkiminen, sekä turvallisen ilmapiirin luominen.
Kaikesta työskentelystäni olen saanut kiitettävää palautetta.

ERITYISOSAAMINEN:
Olen suorittanut Espoon musiikkiopiston perustason, ja sain keväällä 2009 opistotason päättötodistuksen.
Lukiossa puheviestinnän kurssista sain arvosanaksi 10.
Syksyllä 2011 osallistuin 15h. Kestoisen Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin järjestämässä Tanssitan Vauvaa -ryhmänohjaajakoulutukseen.
27.3.2013 suoritin Tietoturvallisuuden peruskurssin.

LUONNE:
Kaverit sanovat minua omalaatuiseksi ja liian ulospäin suuntautuneeksi ollakseni suomalainen. Omasta mielestäni olen ihan tavallinen. Viihdyn seurassa, mutta nautin myös itsenäisyydestä. Ystävät ja kollegat kutsuvat minua kannustavaksi, lämpimäksi ja välittäväksi, jolla on kaunis ”enkelin” ääni ja joka on hyvä opettamaan.


HARRASTUKSET JA MUU TOIMINTA:
Harrastuksia minulla on yleisen musisoinnin lisäksi tanssiminen ja piirtäminen. Minulla on hieman alkeistaitoja mm. nykytanssista, baletista ja hip-hopista. Piirtämisestä olen tykännyt jo pienestä pitäen ja olen käynyt kaksi vuotta Espoon kuvataidekoulua. Tällä hetkellä käyn myös paritanssin alkeissa poikaystäväni kanssa ja pelaan lauta- ja videopelejä kaveriporukoiden kanssa.
Töissä minulle on tärkeintä viihtyvyys, enkä tällä tarkoita, että työpaikan pitäisi olla kiva paikka jossa on viihdettä. Viihtyvyyden tuo hyvä suunnittelu, joustavuus, kuunteleminen, avuliaisuus ja vastuuntuntoisuus. Jos kaikki tekevät oman osansa ja lisäksi auttavat kiireisimpiä, työnteko on sujuvaa.

NETTILINKEISTÄ LISÄTIETOJA:

https://lauttasaari.mll.fi/kerhot/muskariopettajan-esittely/
http://taikametsa.com/esiintyjat.html
https://valitsensinut.net/laulu-musiikki-valot/
https://www.youtube.com/channel/UCUzH1FzTZVl7rZhF1uS_xdw

https://www.youtube.com/channel/UCtxKewtlGAAOPsGksIq5i6w

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä tuli mieleesi? Kirjoita se auki!